Tilaa Pelit lehti tarjous

Tällä sivulla on aina uusin ja voimassa oleva Pelit-lehti tarjous. Täältä voit kätevästi nähdä parhaimman tarjouksen. Tilaa Pelit-lehti tarjous alla olevasta bannerista ja saat kaupan päälle vielä tilaajalahjan. Pelit lehti on loistava lahja pelaavalle sukulaiselle tai ystävälle.

Pelit-lehti

Pelitlehti on jo 20 vuotta tuonut uusimmat uutiset ja parhaimmat arvostelut kaikille suomalaisille pelaajille. Pelit testaa uusimmat pelit suosituimmilla pelikoneilla ja pelialustoilla: PC, Playstation, Xbox, Nintendo, nettipelit ja mobiilipelit. Peliala on edelleen kasvussa ja uusia pelejä tulee jatkuvasti markkinoille. Itse et ehkä ehdi kaikkia uutuuspelejä testaamaan, joten on hyvä lukea muiden arvosteluita jo ennen pelien hankintaa. Lehdestä voit saada myös hyviä vinkkejä peleistä, joista et ehkä ole kuullut aikaisemmin.

Pelilehden sivuilta löydät muun muassa seuraavaa:

  • Ennakot. Uusimmat testaukset ja uutiset tulevista peleistä
  • Peliarvostelut. Uusien pelien arvostelut on selkeästi isoin osa lehteä. Mukana kaikki parhaat pelit (ja myös niitä huonojakin välillä) kaikilla pelikoneilla; Xbox 360, PS3, Nintendo Wii, PC, PS Vita, Nintendo DSi 3D, Xbox Kinect, Playstation Move
  • Vakiot. Täältä löydät vakiopalstat kuten pääkirjoitus, NNirvin viiltävät artikkelit sekä muita pelialan ammattilaisten kolumneja ja artikkeleita
  • Ajassa artikkeleissa perehdytään pelialaan syvemmältä ja haastatellaan pelintekijöitä ja vieraillaan messuilla sekä muissa tapahtumissa. Pelit ja vehkeet katsastaa uusia pelaamiseen tarkoitettuja ohjaimia ja muita apuvälineitä, jotka helpottavat ja monipuolistavat pelaamista. Legendaariset-osiossa luodaan katsaus menneisyyteen ja katsotaan erilaisia vanhoja retropelejä sekä vanhan ajan peliklassikoita.
  • Osoitteessa www.pelit.fi/forum pääsee ainoastaan lehden tilaajat keskustelemaan suositussa foorumissa. Keskustelut ovat moderoituja, joten niiden taso pysyy korkeana. Kun olet Pelit-lehden tilaaja, niin rekisteröidy foorumeille osoitetarrasta löytyvällä asiakasnumerollasi.

    Tilaa Pelit lehti tarjous joko itselle tai tee Pelit lahjatilaus samaan tarjoushintaan.

2 Responses to Tilaa Pelit lehti tarjous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *