Hedelmäpelit netissä

Jokainen meistä on joskus pelannut, tai ainakin nähnyt kaupassa tai kioskissa käydessään peliautomaatin, tai yksikätisen rosvon, kuten joskus kuulee sanottavan. Kolikot sisään koneeseen ja pelaamaan ja toivon mukaan palautuva kolikkomäärä on suurempi, kuin alkuperäinen. Lisäksi olisi hyvä, että kolikot olisivat myös arvoltaan suurempia.  Peliautomaatit herättävät ihmisissä tunteita; toiset pitävät rahan tuhlaamisena ja toiset jopa keräävät niitä.

Valinnanvaraa Hedelmäpeleissä

Ehkä tutuin näistä peliautomaateista, ainakin minulle, on Tuplapotti jonka ideana on, että pelaaja pyrkii saamaan kolme samaa symbolia linjaan. Yksinkertaisimmillaan voi valita ainoastaan yhden linjan, mutta mitä useamman linjan viidestä mahdollisesta linjasta valitsee, sitä parempi on pelin palautusprosentti.  Lisäksi pelissä on mahdollisuus tuplata tai hävitä voittamansa potti joka pelikerran jälkeen. Tuplapotti on alkuperäisen hedelmäpelin suora jälkeläinen. Alkuperäisessä oli sama symbolimäärä, eli kolme, mutta ainoastaan yksi rivi, mihin osumia kerättiin.

Muita RAY:n klassikkopelejä ovat esimerkiksi Apila ja Mansikka. Jälkimmäiseksi mainittu on korvannut alkuperäisen pelin. Kolikkopelien kirjo ei lopu pelkkiin hedelmäpeleihin, vaan lisäksi on olemassa esimerkiksi pelikorttipelejä. Myös itse peliautomaatit ovat uusiutuneet. Aikaisemmin laitteet olivat mekaanisia, kun taas nykyään laitteita ohjaa tietokone. RAY:n peliautomaateissa symbolit ja pelikortit tulevat samoilla todennäköisyyksillä kuin mekaanisissa laitteissa, tai näin ainakin RAY:n mukaan.

Pelit Verkossa

Jos aikaisemmin halusi pelata hedelmäpelejä, piti mennä johonkin, missä näitä koneita on. Nykyään RAY:n kasino Hedelmäpelien pelaaminen onnistuu myös verkossa. Verkosta löytyy myös muita RAY:n pelejä, kuten nuo aiemmin mainitut korttipelit. Aivan kaikkia pelejä ei kuitenkaan verkossa pysty pelaamaan, eikä myöskään verkossa hedelmäpelin pelaamisessa ole sitä samaa aitoa tunnelmaa, kuin aidolla mekaanisella koneella pelaamisessa on. Tosin tähän pitää mainita, että eipä noita mekaanisia koneita enää juurikaan ole ja jossain vaiheessa poistuvat varmasti viimeisetkin. Vaikka tunnelma verkkopeleistä puuttuu, on niissä kuitenkin etunsa. Esimerkiksi räntäsateessa saattaisi olla ikävä kävellä lähikauppaan pelaamaan. Ehdottomasti mukavampi vaihtoehto on kaataa itselleen kuppi kuumaa kaakaota, istua sohvalle, ottaa läppäri syliin ja sitten pelata lempipeliään.  Lisäksi pelaamistaan on paljon helpompi kontrolloida, koska maksimisumman, mitä voi pelaamiseen käyttää, tulee olla ladattuna pelitilille etukäteen. Ainakin minulla kynnys kaivaa verkkopankkitunnukset ja siirtää rahaa pankkitililtä pelitilille on suurempi kuin kaivaa kukkarosta muutama kolikko.

Paras peli

Jokaisella pelaajalla on tietysti suosikkipelinsä. Kuten aiemmasta kirjoituksesta saattaa huomata, on omani automaattipuolelta tuo perinteinen tuplapotti, missä on isot nappulat voittolinjojen valintaan, sekä tuplaamiseen. Tosin uutena haastajana omissa pelikone rintamalla on Mökkielämää. Peli on ensisijaisesti hedelmäpeli, mutta kesäisellä mökkiteemalla. Lisäksi pelissä on pari bonuspeliä, kalastuspeli, tikkabonus sekä vapaapeli. Mökkielämää ei ainakaan toistaiseksi ole saatavilla verkossa, vaikka minusta se sinne sopisi hyvin.

Verkkopeleistä suosikkini on Kultajaska. Kultajaskan bonuspeli on hauska. Siinä on ideana saada kaksi samanlaista symbolia tietylle ”louhittavalle” alueelle.

Comments are closed.