Uusi Xbox 360 4 Gt hinta

Uusi Xbox 360 konsoli julkaistiin aikaisemmin tänä vuonna E3 messuilla ja nyt tuo uusi tyylikkään musta versio on saanut myös hinnat Suomessa julkaistuun versioon. Tyylikäs mattamustaan pakattu uusi hiljaisempi Xbox 360 konsoli pitää sisällään 4 Gt Flash muistia, mutta tarkempaa tietoa tuon muistin käytöstä ei taida vielä olla julkaistu. Isompi kovalevy kuitenkin antaa enemmän tilaa pelitallennuksille ja musiikille sekä elokuville.

Samalla kun uusi Xbox 360 4 Gt versio julkaistiin, tulivat myös hinnat esiin uudelle Kinectin ohjaimettomalle ohjaimelle. Uuden Xbox 360 4Gt konsolin saa halvimmillaan itselleen 199 euron hintaan ja yhdessä Kinect-peliohjaimen sekä Kinetic Adventures pelin saa itselleen 299 euron hintaan. Kinect mullistaa pelikokemuksen, koska ihminen itse on ohjaimena eikä kädessä tarvitse pitää mitään kapulaa tai sensoria. Mielenkiintoiseksi jää nähdä miten hyvin pelintekijät osaavat ottaa hyödyn tästä uudesta pelikokemuksesta, jonka Microsoftin Xbox 360 konsoli tarjoaa. Kinect-ohjaimen voi ostaa myös vanhempiin Xbox 360 pelikonsoleihin 149 euron hintaan yhdessä Kinect Adventures pelin kanssa.

Uutta tässä Microsoftin pelilaitteessa on myös hipaisunäppäimet ja langaton WLAN-verkkokortti, joka piti edellisessä versiossa ostaa erillisenä lisälaitteena. Nähtävästi näiden sovittimien hinnat ovat sen verran tippuneet, jotta Microsoft pystyi lisäämään sen oletuksena konsoliin. Toisin kuin kilpailijansa, Xbox on taas lähtenyt hipaisunäppäimiin, juuri kun PS3:sta ne on vaihdettu tavallisiin. Mattamusta kotelo kuitenkin on samaa tyylisuuntausta, vaikka itse pidän paljon enemmän tyylikkäästä valkoisesta kotelosta oli konsoli sitten mikä tahansa.

This entry was posted in Xbox 360 and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *