Playstation Move

Playstation Move on PS3:lle tuleva liikkeentunnistinohjain jolla voit pelata pelejä vain käsiä liikuttelemalla. Alla hyvin demonstroiva video Playstation Blogista, jossa nähdään mihin kaikkeen tämä Ps3:n uusi ohjain pystyy tällä hetkellä. 3D pelaaminen tulee olemaan hyvin läsnä näillä ohjaimilla pelattaessa ainakin tämän videon perusteella.

Playstation Move julkaistaan 15 syyskuuta.

Playstation Move ohjainjärjestelmä sisältää erilaisia ohjaimia ja se tarvitsee toimiakseen Playstation Eye kameran. Alla listaa erilaisista Move ohjaimista.

  • Playstation Move Controller
  • Playstation Move Navigation Controller
  • Playstation Eye kamera

Playstation Move ohjaimet ovat langattomia ja ne sisältävät ladattavan akun, jonka voi ladata samalla USB-piuhalla kuin normaalit PS3 ohjaimet. Playstation Move ohjaimen ja Playstation Move Navigation ohjaimen välissä ei ole myöskään mitään johtoa, joten niiden liikuttelu on täysin vapaata. Peleissä voi käyttää myös kahta Playstation Move ohjainta ilman navigaatio-ohjainta.

Playstation Move Navigation ohjaimen voi korvata normaalilla DUALSHOCK3-ohjaimella, joten sitä ei välttämättä tarvitse ostaa erikseen pelatakseen Playstation Move pelejä.

Peleissä täytyy olla Playstation Move tuki tai niiden täytyy olla Playstation Move versioita vanhoista peleistä. Vanhojen pelien pelaaminen Move ohjaimella ei suoraan onnistu. Moniin peleihin on tulossa Move tuki jälkeenpäin päivityksenä.

Yhdessä PS3 konsolissa voi olla korkeintaan neljä Playstation Move ohjainta kytkettynä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>